Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ullaredsguld.se/dinguidetildanmark.no/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306
MacBook Pro for den kresne - Game Zone

Like sikkert som at solen dukker opp bak skyen fortsetter Apple å videreutvikle sine MacBook Pro-modeller. 2019 er ikke noe unntak. I mai slapp Apple sine siste modeller av MacBook.

Apples slapp da både en 13- og en 15-tommers Retina MacBook Pro. Dette er Apple sine bærbare maskiner på toppnivå.

Disse maskinene fås både med ny 8. og 9. generasjons Intel-prosessorer med både 4-, 6- og 8-kjerner, og begge maskinstørrelsene har fått den nye butterfly-tastaturteknologien.

Når vi først er inne på tastaturet er de nye modellene blitt utstyrt med en allsidig Touch Bar istedenfor de langt mer tungvinte funksjonsknappene. Den nye Touch Baren endres automatisk etter hva du holder på med, og viser deg alltid relevante og intuitive verktøy som eksempelvis volum og lysstyrke. Denne nye forbedrede funksjonen må ses for å kunne få et helt og fullt inntrykk av forbedringen.

Skjermen er også noe for seg selv med en fantastisk Retina-skjerm med True Tone-teknologi. Noe som skal bety at fargegjengivelsene er kraftig forbedret fra de forrige modellene som slett ikke var dårlig som de var.

Videre kan det nevnes at MacBook Pro kommer med ulike størrelser både på minne og på harddisk. Alt etter hva behovet ditt er, og hva lommeboken tåler. Går du får å maksimere både størrelse og kraft kan du velge 15 tommers skjerm, 4 TB SSD-lagring, 3,2GBps lesehastighet og 2,2 GBps skrivehastighet. Velger du toppmodellen så beregne å måtte investere godt i overkant av 50 000,-. Maskinene antas å være i norske butikker høsten 2019.

Skulle lommeboken ha mindre valgfrihet enn begjæret, er Mac-maskinene en av de få maskinene som tåler en finansiering uten at du går på et stort tap ved at de holder seg meget lenge i annenhåndspris og varighet.

Hvis finansiering frister så er det på sin plass å minne om at slike lån ofte kommer med betingelser som: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

For mer informasjon om finansiering se https://primebanks.org/