Det er litt fjollete å si at vi voksne elsker Halloween, men vi tar gjerne en fest likevel. Halloween har blitt en anledning for knask og knep, og mer og mer en fest for voksne. Her kan vi kle oss i våre nemesis fra grøss og gru, filmer som sitter klistret på hjernen for all framtid, kostymer som fenger på Halloween. Vi snakker om Freddy Krüger, Hellboy og Hannibal og selvfølgelig andre skremmende skikkelser fra Hollywood.

Her er noen skikkelser som pirrer både på den ene og den andre måten.

Carrie White

Dette er en virkelig skummel entre for festdeltakerne. Carrie White er jenta i skrekkfilmen Carrie. Den handler om den utstøtte jenta Carrie som etter hvert brukte sine telekinetiske evner til å ta hevn. I Steven King filmen er Carrie besatt av Djevelen, men på Halloween er man ikke ute etter annet enn et gips i forsamlingen. Kostymet består av blek sminke, stritt bleket hår og en lett kjole dynket i litervis med blod!

Tomie Kawakami

Tomie er en søt skolepike med sine skumle hensikter. Vi er nå inne på den japanske skikken manga, som er animasjonsfilm. Dette har blitt særdeles populært i enkelt miljø som driver med cosplay. Tomie kan mutere og kopiere seg selv om hun skulle bli skadet. Hun kan formere seg inne i andres kropper og plutselig bryte ut av kokongen. Å kle seg ut som Tomie er ganske enkelt. Man må bruke det typiske skolejente uttrykket som man finner i de fleste anime-filmene. Halloween skal være fest og moro og la folk leke med fantasi og kreativitet. Det kan man blant annet gjøre med kostymer. Det er pirrende å kle seg ut og spille en rolle. Man kan begynne å planlegge ved å finne fram skrekkfilmene som virkelig har gjort inntrykk på deg!