Å ha en regulerbar seng på soverommet har vist seg å ha mange helsefordeler. Dette er både forbedringer av helsen og humøret. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de største fordelene med en regulerbar seng. Forhåpentligvis kan du ta disse fordelene i betraktning neste gang du skal kjøpe en ny seng.

Lindrer smerte og leddgikt

Kroniske smerter kan bli lindret ved bruk av en regulerbar sengeramme. Smerter i stive ledd kan lindres ved å posisjonere madrassen så vekten tas av smerteområde. Dette gjør at du kan hvile mer komfortabelt. En regulerbar seng kan også hjelpe som en assistanse for stivhet når du skal ut av sengen. Brukeren kan løfte hodet eller senke føttene som gjør det enklere å komme seg ut av sengen.

Lindring av skader

En regulerbar seng passer også godt til personer med skader og oppsvulming. Eksperter instruerer at bein som er oppsvulmet bør løftes for å redusere opphovningen. Den regulerbare sengen gjør det enkelt å heve beina i en komfortabel posisjon som hjelper med å redusere opphovningen og øke helsen.

Løfting av beina kan også hjelpe personer som har jobber som innebærer fysisk arbeid. Løfting av beina hjelper med å redusere problemer forårsaket av mye belastning på nedre kroppsdeler. Å komme hjem fra arbeid etter en lang dag på beina i en regulerbar seng med beina hevet, kan hjelpe med å redusere belastning og skade fra tungt arbeid.

Forbedring av livstilen

Det kan til tider være frustrerende å finne en komfortabel posisjon i sengen for å lese, jobbe og lignende. Puter vil ofte flyttes på som vil føre til en bue i nakken, ryggen eller skuldrene. En regulerbar seng hjelper med justere sengen til en komfortabel posisjon. Dette fører til en sunnere posisjonering, og en forbedring av livstilen. Se mer på sov-bedre.no