Dansk design trender høyt i norske hjem for tiden, og hvis du ønsker å være med på trenden, kan Aubo hjelpe deg med å designe nitt nye drømmekjøkken. Et dansk kjøkken er kjent for deres flotte design, gode materialer og høye kvalitet. Aubo tilbyr ikke kun dette, men de tilbyr også en 3D tegning av ditt nye kjøkken, samt de har et tett samarbeide med Montér som gjør det mulig for Aubo å følge hele prosessen fra planlegning til den faktiske montering av ditt nye danske kjøkken.

Kjøkkenet er ofte et senterpunkt i din bolig, og et sted hvor du kan lage god mat til både familie, deg selv og til venner. Det danske design er tidløst og trender stort i Norge for tiden, så ta kontakt med Aubo for et uforpliktende tilbud, kanskje kan de tilby deg akkurat det du drømmer om. Et nytt kjøkken er ikke kun med til å skape glede, men er også en vesentlig faktor i å heve verdien på din bolig.

 

Innen du kontakter en konsulent fra Aubo for å designe ditt drømmekjøkken, i dansk design, kan det være en god idé å sette seg ned og lage en liste over de behov som ditt nye kjøkken skal dekke. Dette har innvirkning på valg av materialer, design og plassering av oppbevaring i ditt nye kjøkken. Snakk med venner og bekjente, samle erfaringer, hva savner de i sitt nåværende kjøkken, eller hva synds de var positivt den gang de eventuelt fikk bygget sitt nye kjøkken. Alle disse erfaringer er noe man kan dra stor nytte av, og helt klart noe man skal ta med i sine overveielser når man planlegger å bygge et nytt kjøkken.

 

Hvilket design skal du velge til ditt nye kjøkken

Et kjøkken i dansk design vil pryde et hvert hjem, og være et samlingspunkt for venner og familie. Et kjøkken kommer i uendelige forskjellige muligheter, enten det er farger, håndtak, skapsfronter eller harde hvitevarer. Overvei om du ønsker et design som er populært i nåtiden, som for eksempel sterke farger, og minimalistiske skap, eller ønsker du et mer tidløst design, som ikke går ut av mote. Dette er viktige overveielser du skal gjøre deg når du velger ditt nye kjøkken hos Aubo. Å bygge nytt kjøkken er ikke noe man gjør hvert år, det er en relativt dyr prosess sammenlignet med antall kvadratmeter det dreier seg om, så tenkt deg godt om, og sørg for at du velger et kjøkken du vil være tilfreds med mange år frem i tid. Åpne hyller er meget moderne i tiden, men gir store områder for støv og fett til å samle seg, dette er et problem skap og skuffer løser. Hva er viktigst for deg, ønsker du skap med hyller eller skuffer og ingen overskap. Alle disse overveielser har stor innvirkning på det endelige design av ditt drømmekjøkken. Å bygge nytt kjøkken kan virke som en uoverskuelig prosess, men Aubo har kompetente konsulenter til å guide deg igjennom hele prosessen og bidra med kvalifiserte råd fra start til slutt.