AUBO er en danskeiet familievirksomhet som igjennom de siste 30 år har levet kjøkken i dansk design, av høy kvalitet, til sine kunder i Norden. Det danske design er godt kjent utenfor Danmarks landegrenser, og har i løpet av de siste par år vokset seg sterkt inn i de norske hjem.

 

Det danske design er kjennetegnet ved å være et stilrent design, som også gir plass til en personlig tvist på interiøret. Et dansk kjøkken passer inn i de fleste hjem, og mulighetene for tilpassing er nærmest uendelige. Dette gjør det mulig for AUBOs kunder å få et kjøkken i den kjente danske stil, tilpasset nøyaktig de behov det nye kjøkken skal dekke. Valget av materialer er også en viktig del av prosessen omkring kjøp av nytt kjøkken, og AUBO tilbyr et bredt utvalg av materialer til sine kjøkken. Hos AUBO finner du kjøkken i mange forskjellige prisklasser, dette sikret at det vil være et kjøkken til en hver kunde som henvender seg. Selv om man skulle velge et av de rimeligere kjøkken hos AUBO, er det viktig å presisere at man ikke går ned på kvalitet, da kvaliteten overordnet er like god på alle kjøkken levert av AUBO. AUBO har kvalifiserte konsulenter rundt om i hele landet, som alltid står klare for å hjelpe med kjøp og planlegging av ditt nye kjøkken. Samtidig som AUBO har kvalifiserte konsulenter, har de også et meget tett samarbeide med Montér, hvilket gjør det mulig for deres kjøkkenkonsulenter å følge kjøkkenet helt fra fabrikk, og til det er ferdig montert opp hos kunden. Dette gir også deres kunder en større trygghet.

 

AUBO tilbyr alle sine kunder et gratis og uforpliktende møte, til å snakke om eventuelle planer, og se hvilke løsninger som kunne være aktuelle til nettopp ditt hjem.

 

Vaskerom, badeværelse og skyvedørsgarderobe

AUBO tilbyr ikke kun kjøkken til sine kunder, men de tilbyr også sine kunder løsninger til badeværelse, vaskerom og skyvedørsgarderober. Dette gjør det mulig for AUBOs kunder å skape en rød tråd igjennom sin bolig, da den kjente danske stil kan gå igjennom i de forskjellige rom. Og man dermed kan være med til å sette er personlig preg på hele sin bolig.

 

AUBO har spesialisert seg i skyvedørsgarderober, som gjør at de kan skreddersy en garderobe til et hvert rom, uansett som det skulle være skrå tak, eller vegger, vil AUBO kunne levere en funksjonell garderobe til ditt hjem. På samme måte kan AUBO tilby sine kunder konsulenter med stor erfaring på området, slik at deres kunder vil kunne dra mest mulig nytte av deres ekspertise, og få gode funksjonelle rom med smarte løsninger til både oppbevaring og maksimal utnyttelse av plass.

 

Et baderom fra AUBO gir uendelige muligheter, og det er kun fantasien som setter begrensninger. Uansett om man ønsker å gå for et personlig bad, med muligheten til å trekke seg tilbake og slappe av, eller om man ønsker et stilrent og nøytralt badeværelse vil AUBO kunne tilby sine kunder forskjellige løsninger, således at kunden står igjen med sitt drømmebad.