Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ullaredsguld.se/dinguidetildanmark.no/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306
Blekk og toner: En enkel guide - Game Zone

Å kjøpe blekk og toner kan for mange være overveldende. Det er helt klart noen ting du bør ta i betraktning. Men når du vet hva du skal se etter vil det være mye enklere. For å hjelpe deg i gang så har vi laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal kjøpe blekk og toner.

Vit hvilken modell du har

Før du begynner å kikke etter nye blekkpatroner eller toner må du aller først finne ut hvilke patroner du trenger. Dette kan du enkelt finne ut ved å kikke på brukermanualen som fulgte med printeren. De fleste printere har enkle måter å finne ut hvilken modell og hvilke blekk eller toner printeren trenger.

Kvalitet

Produsentens eget blekk og toner er av høy kvalitet og som regel litt dyrere. Det finnes tredjepartsprodusenter som produserer samme toner og blekk til billigere priser, hvor de fleste kan finnes på internett. For selskaper er det anbefalt å bruke produsentens egne patroner for høyest kvalitet.

Blekkskriver vs. laserprinter

Den største forskjellen mellom blekkskrivere og laserprintere, er at blekkskrivere er passende for et lavt volum av utskrifter. Blekkskrivere er et tradisjonelt valg for bruk i hjem. Laserprintere brukes i motsetning toner, og er ideelt for et høyt volum av utskrifter og er ofte brukt på kontorer. I gjennomsnitt kan en tonerpatron skrive rundt 1,500 til 35,000 sider avhengig av printermodellen. Av denne grunn er det viktig å finne ut hvilke behov du har. Om du skal skrive ut et høyt volum er en laserprinter et godt valg.

På utkikk etter blekk eller toner?

For et bredt utvalg av toner og blekk på internett kan du besøke www.inkpro.no. Inkpro har et bredt utvalg av kompatible tonerkassetter og blekkpatroner til alle typer skrivere.